Briterne har fået nok af militante veganere

Bølge af protester i Storbritannien viser, at man ikke ukritisk vil æde dyreaktivisters budskaber og kampagner

Photo by Adrian Infernus

Meningen var at skabe sympati i befolkningen og skaffe støttepenge til rabiat aktivisme mod landmænd. Men det er mildest talt ikke gået helt efter planen for den dyreaktivistiske, veganske gruppe ”Meat the Victims” – der benytter sig af ulovlig indtrængning og tyveri af dyr for at få svinebedrifter ned med nakken.

Det rapporterer landmandsbladet Farmers Weekly – som nyhedshjemmesiden Indblik.net citerer i en historie om en kampagne, der er gået helt galt.

Du kan læse mere om sagen via linket HER.

Hjemmesiden Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top