”Miljøministeren skal forstå, at vi mener det alvorligt!”

Agerskovgruppen forventer flere end 300 traktorer til Gråsten, når Lea Wermelin på mandag besøger LandboSyd på den lokale landbrugsskole

aggesen

Flere end 300 traktorer forventes at ankomme til Gråsten Landbrugsskole på mandag formiddag – i et forsøg på at vise utilfredshed med regeringens miljøpolitik.

”Ministeren skal forstå, at vi mener det alvorligt. Vi har tilsagn fra landmænd så langt nordpå som Horsens og Kolding, og vi vil også få forstærkning fra tyske landmænd”, siger Agerskovgruppens talsmand Jens Peter Aggesen til Maskinbladet.

Landmændene demonstrerer i anledning af miljøminister Lea Wermelins ankomst senere samme dag. Du kan læse mere om såvel mødet som demonstrationen i artiklen HER. Maskinbladets omtale fremgår af artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top