”NNF-medlemmer og svineproducenter er i samme båd!”

En fagforeningsformand bør ikke gøre sig til talsmand for en øget kontrol, der kan spænde ben for en dansk eksportsucces, lyder det

peter-kiærs-smågrise

Det er ufint, når formanden for fagforeningen NNF benytter useriøse argumenter i forsøget på lave benspænd for en dansk eksportsucces.

Sådan lyder det fra Danske Svineproducenter – der reagerer på NNF-formand Ole Wehlasts udtalelser i onsdagens udgave af Landbrugsavisen – hvor han ifølge svineproducenterne gjorde sig til talsmand for en øget kontrol af grise til transport.

”Ole Wehlast glemmer øjensynligt, at hans medlemmer og svineproducenterne er i samme båd: Vi er alle afhængige af en god økonomi i produktionen. Det er et langt sejt træk, men lad os arbejde sammen om det i stedet”, lyder det fra Danske Svineproducenter.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top