Bæredygtigt Landbrug forventer stort rykind til generalforsamling

Dansk landbrug er under gevaldigt pres med den nye regerings initiativer - hvilket kan være med til at trække folk af huse den 26. februar

flemming-paa-talerstol

Op mod 500 deltagere forventes at indtage Bygholm Landbrugsskole i Horsens, når Bæredygtigt Landbrug holder sin generalforsamling onsdag den 26. februar.

Dansk landbrug er ifølge foreningen under stort pres med den nye regerings initiativer – hvilket kan være med til at trække folk af huse.

”Kravet om nye nyttesløse efterafgrøder, der ikke engang hjælper miljøet, har fået bægeret til at flyde over”, forklarer Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen.

”I forvejen døjer vi med ufaglig lovgivning, der er med til at underminere den landbrugspakke, der gavner både miljøet, landbruget samt kvaliteten af forbrugernes fødevarer. Ikke engang når det viser sig, at landbrugets udledninger er meget mindre end beregnet, får det ministrene til at lempe restriktionerne. Nu er det nok – og vi ved fra tidligere, at jo flere der bakker op om vores kamp for rimelige rammevilkår, jo større er chancen for at vinde dén kamp”, tilføjer han.

Generalforsamlingen den 26. februar begynder kl. 13, dog med mulighed for frokost allerede fra kl. 12. Der afsluttes med aftensmad kl. 18. De politiske taler står Alex Vanopslagh (LA) og Erling Bonnesen (V) denne gang for.

Alle interesserede er velkomne til at overvære mødet – der dog kræver forhåndstilmelding. Der er sidste tilmeldingsfrist på mandag, og du kan tilmelde dig via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top