Positive beretninger fra landbruget – send os en videohilsen!

Bæredygtigt Landbrugs formand opfordrer BL's medlemmer til at sende en lille kort video fra landmandens egen og travle hverdag

flemming-fuglede-joergensen-1

Det er godt, at Danmark er et landbrugsland!

Sådan har det flere gange lydt under den nuværende (delvise) nedlukning af samfundet – hvor de danske landmænd er med til  at opretholde en stor, hjemlig produktion af sunde, sikre og velsmagende fødevarer. Ikke mindst Bæredygtigt Landbrugs egen formand har pointeret, hvordan ikke mindst tidens krise viser nødvendigheden af et stort og stærkt landbrugserhverv i Danmark.

“I Bæredygtigt Landbrug vil vi altid gerne vise åbent frem, hvad landmanden laver – ikke mindst i en tid, hvor der er travlt, og der både harves, sprøjtes, gødskes og sås i stor stil. Hvis du vil være med til at vise på Facebook og andre sociale medier, hvordan dagligdagen ser ud hos landmanden netop nu, så send os en lille kort video”, lyder opfordringen nu fra Flemming Fuglede Jørgensen i Bæredygtigt Landbrugs ugentlige medlemsbrev.

Videoen kan sendes til mailadressen jsi@baeredygtigtlandbrug.dk – så arbejder BL videre med “bidderne” og stykker materialet sammen til mindre videohilsener til danskerne fra den danske landmand. Videoerne kan forhåbentlig gøre befolkningen endnu klogere på betydningen af det hjemlige, fødevareproducerende landbrug.

“Tak for hjælpen til, at vi sammen kan vise danskerne forårstravlheden i vores dejlige erhverv”, siger Flemming Fuglede Jørgensen.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top