Vi køber flere danske fødevarer

Forbrugerne har ændret holdning til madvarerne under den igangværende coronakrise, viser meningsmåling

Photo by Markus Winkler

Køb dansk – uanset om det er konventionelt eller økologisk!

Sådan har opfordringen i årevis lydt fra Bæredygtigt Landbrug. Og noget tyder på, at coronakrisen i hvert fald har haft den ene positive følgevirkning, at danskerne nu tilsyneladende følger det gode råd.

For en tredjedel af de danske forbrugere er det således under krisen blevet vigtigere at købe danskproducerede fødevarer, og for næsten en fjerdedel er det blevet vigtigere at støtte fødevareproducenter i nærområdet. Holdningen afspejler sig også i forbruget, viser undersøgelsen.

Det viser en meningsmåling fra analyseinstituttet YouGov Denmark, der ifølge Landbrugsavisen netop har publiceret sin årlige Food & Health-rapport, der beskriver de nordiske forbrugeres holdning til mad, livsstil og sundhed.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top