BL informerer landboforeninger om den store vandplanssag

To formænd får en status på den sag, der nærmer sig en afgørelse ved Vestre Landsret

dommerhammer

Fire landboforeninger har varslet en juridisk forundersøgelse med henblik på eventuelt at stævne staten for vandplanerne.

Men nu får to af formændene fra ”firkløveret”, Mogens Dall og Hans Damgaard fra henholdsvis LandboSyd og Kolding Herreds Landbrugsforening, i første omgang en status på Bæredygtigt Landbrugs retssag om de selvsamme vandplaner – en retssag, hvor landboforeningernes moderorganisation Landbrug & Fødevarer er biintervenienter.

”Vi vil lægge alle kort på bordet – fortælle, hvad vi har lavet, hvordan vi har grebet sagen an, hvor den står og så videre. Det er det eneste, vi kan gøre for at sikre, at ingen spilder unødige kræfter på retssager – at de går ind i det med åbne øjne”, fortæller Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup til Landbrugsavisen.

Du kan læse hele artiklen i Landbrugsavisen HER. Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside gav forleden en status på vandplansagen – dén kan du læse via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top