Hvis du hører nogen påstå, at økologiske fødevarer smager bedre eller værre end de såkaldt konventionelle af slagsen – så prøv eventuelt med en blindtest!
Ifølge hjemmesiden Indblik.net har man på Aarhus Universitet bedt forsøgspersoner om at blindsmage økologiske koteletter og ”almindelige” koteletter – og det var faktisk sidstnævnte, deltagerne foretrak, dog kun minimalt. At nogen under en sådan blindsmagning fravælger det økologiske kød, kan ifølge en universitetsforsker skyldes, at frilands- og økologisk kød nogle gange kan opleves som lidt sejere i strukturen.
Du kan læse hele artiklen via linket HER.
Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.
Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk