L&F bakker BL op i ministerkritik

Dybt skuffende melding fra fødevareminister om efterafgrøder, lyder det fra både viceformand og landboforening

olieraeddike-efterafgroede-2014

Bæredygtigt Landbrug reagerede både hurtigt og skarpt, da fødevareminister Mogens Jensen (S) fredag formiddag annoncerede, at der i 2021 vanker efterafgrøder på niveau med i år. Du kan læse BL’s pressemeddelelse via linket HER.

Siden har Landbrug & Fødevarer henover lørdag og mandag fulgt trop med kritik. L&F’s viceformand Thor Gunnar Kofoed kalder således i Landbrugsavisen minister-udmeldingen for ”dybt skuffende”, og han tilføjer, at ”der er brug for nytænkning i systemet, og det kan ikke passe, at det eneste, man kan komme i tanke om, er at lave stramninger i landbruget”.

Også en af L&F’s lokalafdelinger, landboforeningen Vestjysk, melder sig i koret af kritikere:

”I stedet for at blive ved med at fortælle den samme historie om efterafgrøder, kunne ministeren skrive historie ved at lytte til ønsket om en hurtigere sagsbehandling af de mange vådområder, som landbruget er klar til at etablere”, siger landboforeningens formand Søren Christensen til Effektivt Landbrug.

Du kan læse Landbrugsavisens opfølgning via linket HER og Effektivt Landbrugs artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “L&F bakker BL op i ministerkritik”

  1. “det eneste, man kan komme i tanke om, er at lave stramninger i landbruget”. Det er reelt rosende ord,om simpel politisk chikane.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top