Man kunne godt give landbruget mere kredit for vores indsats under krisen

Bæredygtigt Landbrugs direktør efterlyser i Jyllands-Postens landbrugstillæg færre klima-benspænd

Hans Aarestrup

Landbruget har spillet en vigtig men lidt overset rolle under coronakrisen – og det får Bæredygtigt Landbrug til at gå i rette med de mange politiske benspænd, der ikke mindst indenfor klimaområdet rettes mod erhvervet.

”Madvarerne skulle jo ud. Og man kunne måske godt have givet os mere kredit for dén indsats. Jeg synes også, det havde været rimeligt i situationen at tilbagekalde nogle af de uretfærdige og meget hårde restriktioner, der lige inden coronaen var blevet sat i værk overfor landbrugserhvervet”, siger Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup til Jyllands-Postens landbrugstillæg.

”Vi ikke bare ønsker at være i front for den grønne omstilling, vi er i front for den grønne omstilling”, tilføjer Hans Aarestrup – og nævner bl.a. landmændenes evne til gennem de seneste mange år både at reducere CO2-udledningen og øge produktionen.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top