Embedsværket elsker nølende politikere

DF’eren Erik Høgh-Sørensen langer ud efter ”minister for ulovlige minkmassegrave”, Rasmus Prehn

Rasmus Prehn 3 - foto Steen Brogaard

Af Erik Høgh-Sørensen (DF), medlem af regionsrådet i Nordjylland, medlem af DF’s hovedbestyrelse, Paradisvej 3, 9870 Sindal

Minister for ulovlige minkmassegrave Rasmus Prehn (S) er ifølge en pressemeddelelse ”glad”, fordi et snævert flertal på Christiansborg har aftalt at nøle med at fjerne minkmassegravene. Flertallet bryder Grundloven kontinuerligt, og videnskabelig evidens tynger heller ikke.

Både bønder og fiskere ved alt om, hvordan Fødevarestyrelsen og Fiskeristyrelsen er præget af skrivebords-formynderi og inkompetence. Nu har disse ”eksperter” så besluttet at lade vinterens regn, sne og tø forstærke millioner af døde minks nedsivning til grundvandet.

Mens der nøles med minkmassegravene, kan Prehns embedsvælde sikkert finde tid til at chikanere henholdsvis bønder og fiskere med gødningskrav eller tvungen kameraovervågning, alt mens langt større miljøtrusler ignoreres.

Som minister er Prehn forudsætningsløs. Han erklærer sig ”glad” for at kunne nøle. Embedsværket elsker sådanne typer.

(Indlægget er sendt til Bæredygtigt Landbrug med henblik på offentliggørelse på BL’s hjemmeside).

Scroll to Top