Også den internationale presse følger ”minkgate”

Selveste Washington Post dækker nu skandalen omkring de ulovlige minkaflivninger i Danmark

blok-og-kuglepen-bl

Det er ikke kun i det hjemlige kongerige, at statsminister Mette Frederiksens ulovlige minkaflivnings-ordre er på mediernes dagsorden.

Ifølge Maskinbladet er selveste Washington Post på sagen. Den amerikanske avis, der i sin tid afslørede den såkaldte Watergate-skandale, har stort set alle detaljer med i sin dækning og beskriver bl.a., hvordan døde mink presses op af gravene som de rene ”zombie-mink”.

”Det store problem er, at parlamentet burde have været involveret. Det kunne have gjort en forskel, der kunne have reddet minkindustrien”, er professor i forfatningsret, Frederik Waage, citeret for i Washington Posts artikel.

Du kan se Maskinbladets dækning HER.

Vi bliver ved det med at redde minkindustrien – sådan som også bl.a. Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti har foreslået det med en Noahs Ark-model. Det viser sig nemlig, at 14.359 borgere foreløbig har skrevet under på et borgerforslag om at bevare avlsdyr, så erhvervet kan reddes. Det er også Maskinbladet, der leverer dén nyhed – se linket til artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top