Onlinemøde for BL-medlemmer om CO2-certifikater

På tirsdag eftermiddag kan du og andre medlemmer af Bæredygtigt Landbrug blive klogere på disse certifikater som handelsplatform

tina-mark-og-penge

De fleste har nok efterhånden hørt om muligheden for at sælge CO2-certifikater på den CO2-besparelse eller -oplagring, man kan opnå i sin markdrift. Det kan ske ved at ændre driftsform, typisk skifte til pløjefri dyrkning eller begynde at nedmulde halm.

”Vi fornemmer imidlertid, at der er mange spørgsmål til det, og derfor har vi besluttet på tirsdag eftermiddag den 2. februar at gennemføre et onlineseminar om emnet”, siger Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

Han fortæller, at Bæredygtigt Landbrugs faglige direktør Jørgen Evald Jensen, den faglige konsulent Jens Lund Pedersen samt Hans Aarestrup selv vil være til stede for at informere. Derudover deltager Ida Boesen fra www.commoditrader.com, hun vil fortælle om de muligheder, der ligger i den handelsplatform vedrørende CO2-certifikater, som firmaet er ved at opbygge.

Hvis du vil deltage i mødet, der er forbeholdt medlemmer af Bæredygtigt Landbrug, kan du klikke på det nederste link på tirsdag klokken 15. Det er et Teams-møde. Hvis du vil tjekke, om det virker, er du velkommen til at trykke på linket allerede nu, men selve mødet begynder altså først tirsdag eftermiddag.

Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup og faglige direktør Jørgen Evald Jensen har forleden skrevet et debatoplæg vedrørende de omtalte CO2-certifikater – det kan du læse herunder.

Markbrugets klimaindsats skal kapitaliseres – og pengene skal i landmandens lommer!

Tirsdagens onlinemøde begynder som nævnt kl. 15, og du kan linke til mødet herunder.

Klik her for at deltage i mødet

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top