Selvstændige kan ikke leve af tårer fra statsministeren

Det er kort sagt uhyrligt, når vi oplever et stort politisk flertal pålægge erhvervsdrivende en umenneskelig pris for håndteringen af en epidemi

mette-1

Af Jan Køpke Christensen, 1. suppleant til Folketinget for Nye Borgerliges vælgere i Syd- og Sønderjylland

Vi skal skønne på alle i samfundet, ikke mindst de der sørger for at holde gang i Danmark. De er grundlaget for at få skabt vore værdier og holde hjulene i gang.

Det må alle stå bag, når vi skal have et velfærdssamfund.

To måneder er gået, siden minkavlerne ulovligt blev beordret at slagte alle deres raske dyr og dermed lukke deres virksomheder.

Jeg synes, det er meget kritisk, at vore selvstændige erhvervsdrivende, herunder minkavlerne, stadig bliver glemt, da de fortsat venter på den godtgørelse, de anstændigvis har krav på.

De har ved tvang mistet muligheden for indtægt og intet modtaget i erstatning for deres enorme tab.

I forvejen er vi desværre et land, hvor vi ser færre selvstændige, og alle, der ikke er i samme situation, bør tænke alvorligt over de medborgere, der har en forretning, f.eks. restauratører og frisører.

Det er et grufuldt scenarie, der i den grad er nedbrydende. Tænk den tanke, at regeringen fjerner dit grundlag for, at du får løn. Du skal fortsat eksempelvis betale faste udgifter som husleje, varme, løn til ansatte m.v.

Det er kort sagt uhyrligt, når vi oplever et stort politisk flertal pålægge erhvervsdrivende en umenneskelig pris for håndteringen af en epidemi.

I Nye Borgerlige mener vi, at alle, der har fået lukket deres forretninger ved tvang, naturligvis SKAL have fuld erstatning, og det kan kun gå for langsomt.

Det gælder minkavlerne, restauratørerne, ejerne af hoteller og barer, rejsebranchen, vognmænd, butiksejere, frisører med videre.

(Indlægget er også sendt som læserbrev til pressen. Skribenten har ligeledes ønsket teksten offentliggjort på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top