Mette Frederiksen politianmeldt i minksagen

Borgergruppe er rasende over topministres ageren i sagen om mink-aflivninger og ikke mindst det manglende lovgrundlag

mette-1

En gruppe bestående af omkring 500 borgere har ifølge Maskinbladet politianmeldt i alt fire ministre – hvoraf den ene nu er en tidligere af slagsen – i minksagen. Anmeldelsen er bl.a. rettet mod selveste statsminister Mette Frederiksen.

Børge Petersen fra Djursland er talsmand for gruppen og forklarer, at anmeldelsen dels gælder brud på ministeransvarsloven, dels grundloven. Man er således rasende over både den måde, landets topministre har handlet i sagen om aflivningerne af de flere millioner mink, samt det manglende lovgrundlag.

Selvsamme Børge Petersen står i øvrigt bag et borgerforslag om at genåbne minkerhvervet igen.

Du kan læse mere i Maskinbladets artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top