Husk tilmelding: Bæredygtigt Landbrug holder online generalforsamling onsdag

Generalforsamlingen på onsdag den 2. juni afvikles over skærmen, mens de efterfølgende sommermøder finder sted i det fri

formand-flemming-fuglede

Årets generalforsamling i Bæredygtigt Landbrug finder sted førstkommende onsdag den 2. juni kl. 13 – og bliver desværre online.

”Vi ville helst mødes fysisk, hvilket de øjeblikkelige retningslinjer forhindrer. Nu må vi nøjes med kontakten via computerskærmen – og så tager vi til gengæld revanche med fire fysiske sommermøder ude i det fri”, fortæller formand Flemming Fuglede Jørgensen.

”Det er under alle omstændigheder nødvendigt, at vores medlemmer er godt orienteret om den landbrugspolitiske situation. Det er mere aktuelt end nogensinde at bekæmpe den ufaglige landbrugsregulering, vi lider under, bl.a. med det nylige regeringsudspil om erhvervets såkaldte grønne omstilling”, tilføjer formanden.

De fire sommermøder begynder alle kl. 17:

Torsdag den 10. juni på Ledreborg Slot ved Roskilde.

Mandag den 14. juni på Vesterskov i Sønderborg.

Tirsdag den 15. juni hos Uhrenholt i Tarm.

Samt onsdag den 16. juni på Kongstedlund Gods i nordjyske Kongerslev.

Deltagelse i sommermøderne kræver coronapas. Der bydes på markvandring samt politisk og faglig orientering, åben pølsevogn, kaffe og hyggeligt samvær. Der tillades kun udendørs arrangementer på grund af restriktionerne, så man skal være opmærksom på vejret.

Du kan løbende læse mere om Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling og om sommermøderne samt tilmelde dig disse møder på www.baeredygtigtlandbrug.dk.

Der er et særskilt tilmeldingslink til onsdagens generalforsamling HER. I linket herunder kan du desuden læse mere om generalforsamlingen – og bl.a. studere dagsordenen.

Begivenheder

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top