Ny BL-formand åbner op for flere traktor-demonstrationer

Hvis landbrugsforhandlingerne på Christiansborg munder ud i forfærdelig aftale for landbruget, skal erhvervet være klar til nye protester

Peter Kiær 2 hos BL

Bæredygtigt Landbrugs nye formand Peter Kiær var en af hovedkræfterne bag de store traktor-demonstrationer i København og Aarhus tilbage i november. Og han er klar til at gentage sådanne aktioner, hvis en ny politisk landbrugsaftale ikke bliver til at leve med for landbrugserhvervet.

Dét siger Peter Kiær i et interview med Landbrugsavisen – hvor han også opfordrer Landbrug & Fødevarer til at være mere fremme i skoene, hvis behovet for nye markeringer fra landmændene skulle blive nødvendigt.

”Hvis det, der kommer ud af landbrugsforhandlingerne, bliver helt forfærdeligt, håber jeg da, at L&F vil bakke op om det skarpe udtryk. Jeg vil ikke være bange for at opfordre landmændene til at stille op igen”, lyder det fra Peter Kiær.

Du kan læse hele interviewet via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top