Spildevandsskandalen spreder sig til Weekendavisen

Alle med interesse for miljøet burde læse fredagens avisartikel ”Pølleåen i Troldeparken”

urenset-spildevand

”Mange kommuner indberetter forkerte tal for, hvor meget urenset spildevand de lukker ud. Måske ikke så mærkeligt: De betaler en afgift for renset spildevand, mens det er ganske gratis at udlede det urenset, og Miljøstyrelsen kan ikke straffe for fejlene”.

Ovenstående udsagn er ingen overraskelse for dem, som gennem de seneste år har fulgt Bæredygtigt Landbrugs aktindsigter om og afsløringer af vedvarende spildevandsforurening i Danmark. En forurening, der indirekte rammer danske landmænd i form af hård regulering. Men ordene står minsandten i dagens udgave af Weekendavisen – der nu også rider med på bølgen af medier, der beskæftiger sig med skandalen.

Artiklen ”Pølleåen i Troldeparken” beskriver på glimrende vis et af de største miljøproblemer i Danmark anno 2021. I artiklen medvirker bl.a. Bæredygtigt Landbrugs æresmedlem Knud Jeppesen, der benævnes ”utrættelig spildevandsaktivist og planteavlslandmand”.

Du kan læse hele artiklen via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top