DF-partileder: Mette Frederiksen skal for en rigsret

Hvis der er lighed for loven, kan statsministeren lige så godt sætte tid af i kalenderen til at møde op i Rigsretten, siger Kristian Thulesen Dahl med henvisning til minkskandalen

minkgaard-high-res

Statsminister Mette Frederiksen (S) bør for en rigsret på grund af minksagen, hvis det står til Dansk Folkepartis formand.

”Jeg er ikke i tvivl. Hvis et flertal i Folketinget virkelig mener, at Inger Støjberg har gjort noget, der overhovedet kan berettige til en rigsretssag, er der slet ingen tvivl om, at det også skal ske for Mette Frederiksen efter minkskandalen”, sagde Kristian Thulesen Dahl i sin årsmødetale i Herning i den forgangne weekend.

Dermed henviste partilederen til, at regeringen uden lovhjemmel beordrede alle danske mink aflivet på grund af covid-19.

”Hvis der er lighed for loven, så kan Mette Frederiksen lige så godt sætte tid af i kalenderen til at møde op i Rigsretten”, lød det fra Kristian Thulesen Dahl.

Udmeldingen fra Thulesen Dahl fik talens hidtil stærkeste reaktion fra de 750 fremmødte – som alle rejste sig og gav en lang, lang klapsalve med dertilhørende jubelråb.

Du kan læse mere i omtalen fra AgriWatch HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top