Også spildevand bliver nu en knast i landbrugsforhandlingerne

De oplysninger, der ligger i registreringssystemet på spildevandsområdet, er ikke retvisende, lyder kritikken forud for nye forhandlinger

Spildevand i åen

Ét nyt punkt er føjet til Venstres kravliste og er blevet adresseret overfor regeringen i landbrugsforhandlingerne, og det drejer sig om håndteringen af problematikken omkring udledning af urenset spildevand.

”De oplysninger, der ligger i registreringssystemet på spildevandsområdet, de skal være retvisende, og det er der rigtig meget, der viser, at det er de ikke, så det er under al kritik – og det skal der gøres noget ved”, fortæller Venstres fødevareordfører Erling Bonnesen til Maskinbladet.

Du kan læse Maskinbladets artikel via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top