Sexskandale fælder L&F-direktør

Anne Arhnung har sagt op, fordi formandskabet ikke lyttede til hende i DanBred-sagen, forklarer hun i en pressemeddelelse

blok-og-kuglepen-bl

Sagen om den tidligere DanBred-direktør Thomas Muurmann Henriksens sexchikane mod flere kvinder koster nu endnu en direktør posten.

Anne Arhnung har således sagt op som topchef i Landbrug & Fødevarer efter uenighed om håndteringen af sagen.

”Jeg har, siden denne sag kom til mit kendskab i begyndelsen af sommeren, rådgivet Landbrug & Fødevarers øverste politiske ledelse til at handle ansvarligt ud fra det kodeks for god virksomhedskultur, som jeg selv har stået i spidsen for at implementere i Landbrug & Fødevarers organisation. Der har på intet tidspunkt været tvivl eller inkonsistens i min ageren eller i min rådgivning om, hvordan denne sag burde have været håndteret. Desværre har toneangivende valgte i formandskabet – mine arbejdsgivere – ikke lyttet til mig”, fortæller Anne Ahrnung i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens omtaler HER og HER samt i artiklen HER – hvor det fremgår, at Flemming Nør-Pedersen er konstitueret som ny adm. direktør i L&F. Også Maskinbladet og Effektivt Landbrug beskæftiger sig med sagen HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top