To partiledere i hårde angreb på regeringen

Den nyeste udvikling i minkskandalen har fået både Liberal Alliance og Det Radikale Venstre til at reagere skarpt

folketinget-trappen

Det er langt fra kun sms’er, der bliver slettet – endnu et afgørende dokument med relation til minkskandalen er blevet fjernet. Det drejer sig om et ikke ubetydeligt faktaark på hjemmesiden www.coronasmitte.dk.

Det har fået Liberal Alliances leder Alex Vanopslagh op i det røde felt. Til den systemkritiske hjemmeside Indblik siger han:

”Regeringen kæmper for sit liv og forsøger at luge ud i alt det materiale, der modsiger regeringens egne forklaringer. Regeringen har modarbejdet kommissionen ved ikke at udlevere sms’er, og nu er der tilfældigvis også røget belastende materiale ud af regeringens hjemmesider. Det lugter langt væk, og det er ikke et demokrati værdigt!”

Du kan læse hele interviewet på Indblik via linket HER samt en opfølgende historie HER.

Den politiske leder for Det Radikale Venstre – der trods alt i modsætning til Liberal Alliance er et af regeringens egne støttepartier – er ligeledes fortørnet over socialdemokraternes gøren og laden i minksagen. Ikke mindst bevisfjernelsen – der vel at mærke også fandt sted, efter at granskningskommissionen havde bedt Statsministeriet om ikke at fjerne relevant materiale – provokerer Sofie Carsten Nielsen. Hun kalder regeringen magtfuldkommen. Abonnenter af Berlingske kan følge med i hendes kritik HER, og ellers har også TV2 fokus på den radikale regeringskritik i artiklen HER.

Danmarks Radio, Berlingske og Landbrugsavisen har i øvrigt mere nyt om minkskandalen HER, HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top