NutriFair rykker fra januar til maj

Bæredygtigt Landbrug deltager stadig med både stand og infomøde, selv om den store landbrugsmesse er flyttet fire måneder

nutrifair3

NutriFair 2022 flyttes fire måneder som følge af de nylige udmeldinger om corona-restriktioner – således at den store landbrugsmesse i stedet for i januar afvikles i dagene tirsdag den 17. og onsdag den 18. maj.

”Vi er utroligt kede af, at vi står i denne situation igen”, lyder det i en mail fra messecentret i Fredericia til samtlige udstillere.

”Den gældende restriktionsperiode strækker sig ind over opbygningsdagene på NutriFair, og med en potentiel risiko for en forlængelse af restriktionerne, så er vi for tæt på til, at det praktisk og forsvarligt vil kunne lade sig gøre at afvikle messen. Vi har stor respekt for, at I lige nu sidder og foretager de sidste investeringer i jeres stande og træffer derfor den endelige beslutning nu”, tilføjes det.

Den store landbrugsmesse meddelte ellers optimistisk i efteråret, at man endnu engang har udvidet arrangementet – både for at gøre plads til flere deltagere, men også fordi flere virksomheder har ønsket et større standareal.

NutriFair fejrer 10 års fødselsdag med 2022-udgaven af messen. 2021-versionen blev aldrig til noget på grund af en vis pandemi…

Bæredygtigt Landbrug er naturligvis traditionen tro til stede med en stand (nummer A-1262) i messehallerne. BL arbejder ligesom ved de foregående udgaver af messen også denne gang på at arrangere et infomøde målrettet både medlemmer og andre interesserede, og dette møde afvikles efter planen lidt over middag på messens andendag. Og det sker med garanti stadig – selv om messen altså nu er blevet rykket.

Du kan læse mere om arrangementet i Messe C Fredericia på hjemmesiden www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top