S-borgmester håner lukket minkerhverv

Frederiksberg Kommunes nyvalgte frontfigur Michael Vindfeldt har efterfølgende fået borgerlige kolleger på nakken

minkgaard-high-res

Efterårets kommunalvalg resulterede som bekendt i noget af en historisk begivenhed på Frederiksberg, hvor kommunen med det mangeårige konservative styre fik en socialdemokrat på borgmesterposten. Og mange ting kan man kalde byens nye politiske førstemand Michael Vindfeldt, men særligt erhvervsvenlig eller respektfuld i forhold til folk, som i forvejen ligger ned, er manden tydeligvis ikke.

Michael Vindfeldt har således – ovenpå det konservative forslag om igen at tillade minkavl i Danmark – skrevet følgende på det sociale medie Twitter:

”Engang var @KonservativeDK et parti for fruer i minkpels. Nu kræver de da også minkerhvervet tilbage asap. Fru Bankdirektør Varnæs ville være stolt. #gudkongeogminkpels 😜 #dkpol”

Tweetet har ifølge det systemkritiske medie Indblik.dk efterfølgende fået flere politiske kolleger – bemærkelsesværdigt nok kun i den blå lejr – til at kritisere Michael Vindfeldt:

”Jeg var godt nok ved at få aftenkaffen galt i halsen, da jeg så et utroligt fejlslagent forsøg fra Frederiksbergs nye borgmester Michael Vindfeldt på at være sjov”, lyder det således fra det konservative folketingsmedlem Katarina Ammitzbøll.

”Besynderlig hånlig stil fra den nye borgmester på Frederiksberg. Dit parti har begået nyere tids største lovbrud og dumhed i minksagen, og du håner de over 40 % af borgerne i din kommune, som stemte på Konservative ved kommunalvalget”, siger partifællen Rasmus Jarlov.

”Mens mange mennesker fik destrueret deres livsværk og fjernet deres livsgrundlag (ulovligt), sidder Frederiksbergs nye borgmester og morer sig. Det er ikke en borgmester værdigt”, skriver den ligeledes konservative byrådspolitiker Laura Lindahl.

Fra Venstres Jan E. Jørgensen lyder det på Twitter:

”Først skulle lortet lukkes. Og nu morer @Spolitik sig over dem, der ønsker det tvangslukkede erhverv genåbnet. #dkpol”

Michael Vindfeldt har efterfølgende brugt klimaargumenter som begrundelse for vittigheden…

Du kan læse mere i Indbliks omtale HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top