”Den største politiske og forvaltningsmæssige skandale i nyere tid!”

Der bør drages parlamentariske konsekvenser af minkskandalen, lyder det fra den borgerlige opposition i Folketinget

folketinget-trappen

”Det er så groft, at selvfølgelig bør der drages parlamentariske konsekvenser!”

Sådan siger Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, ovenpå torsdagens minkberetning.

Hun er også formand for Folketingets Granskningsudvalg, hvis medlemmer som de første modtog beretningen torsdag formiddag.

”Vi synes endvidere, at det er fornuftigt, at man får hjælp fra uvildige advokater. Man kan ikke være i tvivl om, at vi har at gøre med den største politiske og forvaltningsmæssige skandale i nyere tid”, siger Løhde.

Du kan læse mere i Landbrugsavisens artikler HER og HER, i Effektivt Landbrugs omtale HER samt i Maskinbladets chefredaktør Rasmus Dalsgaards leder HER.

Rasmus Dalsgaard er langt fra den eneste chefredaktør, som mener noget om sagen. Faktisk er avisledere bredt set enige om behovet for en advokatundersøgelse, det gælder endda også det normalt regeringsvenlige dagblad Politiken – læs mere om det HER.

Danmarks Radio har en noget alternativ vinkel på sagen i artiklen HER, hvor fagforbundet DJØF forsvarer de udskældte embedsmænd i sagen med, at de skam slet ikke havde sovet i månedsvis… Det skal til DR’s ære siges, at mediet derudover beriger offentligheden med et glimrende overblik over sagen HER.

Hvis du er gået glip af Bæredygtigt Landbrugs holdning til den nyeste udvikling i minksagen, kan du læse foreningens pressemeddelelse via linket herunder.

Bæredygtigt Landbrug: Hvad er du bange for, Mette?

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top