Husk at bestille Bæredygtigt Landbrugs nye bannere til kornvognen

BL-kontoret har stadig nogle få kornvognsbannere med klimavenlige budskaber liggende – de sendes til medlemmer efter ”først til mølle”-princippet

Peter Rosendal høster

”Ta’ den med ro, vi høster korn og CO2 – kornmarker gavner klimaet!”

Sådan lyder teksten på Bæredygtigt Landbrugs nye kornvognsbannere, der blev færdigtrykt her i juli og dermed er klar til høstdagene. Det klimavenlige budskab ledsages af en som sædvanlig flot illustration fra avistegneren Julius.

Dermed kan Bæredygtigt Landbrugs medlemmer bestille bannerne hjem og på den vis være med til at skabe forståelse for kørslen med korn på vejene rundt i hele landet.

Bannerne fås i to størrelser og findes som tidligere år i 180 gange 80 centimeter samt denne gang også i en lidt mindre udgave på 100 gange 60 centimeter. Der er sædvanen tro metaløjer i presenningen, så bannerne let kan sættes fast i vognens sider.

BL-kontoret har ligget inde med omkring et par hundrede kornvognsbannere, men interessen har været overvældende, og der er derfor nu blot omkring en snes tilbage af de store samt lidt flere af de små. De sendes til interesserede medlemmer efter ”først til mølle”-princippet. Er du interesseret, kan du skrive til mailadressen info@baeredygtigtlandbrug.dk. Husk at angive ønsket størrelse. OBS: Bestil ikke i kommentarfeltet – send en mail, så vi kan finde jer i medlemsdatabasen.

I øvrigt er der sendt vingaver ud til de BL-medlemmer, som har givet deres besyv med, da vi på et tidspunkt efterlyste forslag til slogans målrettet bannerne.

Du kan se den endelige udgave af Bæredygtigt Landbrugs nye kornvognsbanner i linket HER eller herunder.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top