Nu kommer der alligevel en advokatundersøgelse i minksagen

Anerkendt advokatfirma skal takket være partiet Nye Borgerlige og pengebidrag fra tusindvis af danskere undersøge, om der kan rejses en rigsretssag mod Mette Frederiksen

dommerhammer

”Vi ville ikke lade sagen falde. Vi holdt fast. Ikke fordi Mette Frederiksen er en socialdemokrat, der skal ned med nakken, men fordi vi elsker vores land og vil kæmpe for folkestyret”.

Sådan skriver Nye Borgerliges partiformand Pernille Vermund ovenpå nyheden om, at der nu alligevel kommer en advokatundersøgelse i minksagen.

Folketingets røde flertal havde ellers afvist idéen og holdt hånden under statsminister Mette Frederiksen (S) trods den markante kritik i Minkkommissionens beretning forleden. Men Nye Borgerlige insisterede på at få vurderet, om der kan rejses en rigsretssag mod statsministeren eller andre ministre som følge af den ulovlige nedslagtning af minkerhvervet, og takket være godt og vel 750.000 kr. indsamlet af tusindvis af danskere er det nu lykkedes for partiet at lave en aftale med det anerkendte advokathus Lund Elmer Sandager.

”Danskerne er trådt i karakter og vil have sagen fulgt til dørs”, mener Pernille Vermund.

”Jeg ser frem til, at advokatvurderingen bliver færdig og afleveret til Folketinget i løbet af september. Og jeg lover, at der bliver mest mulig åbenhed i offentliggørelsesprocessen”, tilføjer partilederen.

Du kan læse mere på Pernille Vermunds facebookprofil HER eller i hendes indlæg på den systemkritiske hjemmeside Indblik HER. Også Landbrugsavisen beskæftiger sig med nyheden HER, og det samme gør medier som TV2 og Jyllands-Posten HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top