Er politikerne da blevet ruskravende skøre?

Bæredygtigt Landbrugs tidligere formand, Flemming Fuglede Jørgensen, spørger om, hvad der foregår i hovederne på politikerne, når de holder fast i de fire procent brak

flemming-fuglede-joergensen-1

“Er det slet ikke gået op for de danske politikere, at verden står midt i en fødevarekrise?”

Der er ikke megen forståelse at hente fra Flemming Fuglede Jørgensen, når det drejer sig om fastholdelse af kravet om fire procents braklægning af landbrugsjord. Danmark er det eneste land i EU, der holder fast i kravet.

“Den almindelige dansker kan da godt se, at verden er i en meget alvorlig situation. Og så må politikerne da også kunne begynde at fatte det. Men det ser ikke sådan ud, for politikerne bliver ved med at snakke om restriktioner og brak. Er politikerne da blevet ruskravende skøre?”, siger den tidligere formand for BL i en artikel i Effektivt Landbrug.

Også Bæredygtigt Landbrugs nuværende formand bliver citeret i artiklen. Han siger:

“Beslutningen om at braklægge de fire procent i Danmark er forkasteligt ud fra alle synsvinkler. Det er tyveri af landmandens ejendomsret, det knægter hans ret til frit at følge faglighed og godt landmandskab”.

Du kan læse hele artiklen hos Effektivt Landbrug HER

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top