Enhedslistens forslag fører lige lukt til hungersnød, fattigdom og ustabilitet

Folketingskandidat kalder udspil fra Folketingets mest venstreorienterede parti for utopi og ren kommunisme

kloppe

Af Jens Kloppenborg, folketingskandidat for Venstre i Østjyllands Storkreds

Enhedslisten har nok engang præsenteret et af sine mange visioner for et kommunistisk/socialistisk idealsamfund.

Og naturligvis giver den slags store reaktioner blandt den del af befolkningen, der ikke kan nøjes med en Christianiacykel til den daglige transport, alene af den grund, at den lange transport mellem hjem og arbejde gør en hverdag utålelig.

Denne gang var det så en halvering af den danske animalske produktion i landbrugserhvervet. Dette er dog blot begyndelsen på enden af dansk animalsk produktion, må vi forstå.

Både Danmark og verden bliver fattigere

Enhedslistens urealistiske og nationalegoistiske politik vil ikke kun gøre Danmark fattigere, det vil også medvirke til en fattigere verden med højere fødevarepriser og sult i den tredje verden. Det er nemlig helt urealistisk at forestille sig, at efterspørgslen på kød skulle blive mindre af, at Danmark indstiller sin produktion af kvæg og svin.

Danmark producerer kød af den allerhøjeste kvalitet, ikke kun til hjemmemarkedet, men også til eksport ud i den store verden. Udover at dansk landbrugsproduktion er af høj kvalitet, så er det også en produktion med et lavere klimaaftryk end andre intensivt landbrugsproducerende lande.

Hvis ikke vi producerer kødet til en stigende efterspørgsel på verdensmarkedet, der bliver mere og mere sultent, så står andre lande med dårligere dyrevelfærd, høje klimaftryk og en lave kødkvalitet naturligvis på spring til at tage over.

Ingen gang på jorden

Enhedslisten vil gerne en verden uden kød, og med udelukkende vegansk madproduktion. Vi alle skal med andre ord presses ind i deres verden med Christianiacykler, vegansk mad og nul flyture for andre end de udvalgte.

Men den slags utopiske verdener abonnerer de færreste mennesker på. Derfor har Enhedslistens forslag ingen gang på jorden.

Vi skal fortsætte ad den vej, som landbruget i samarbejde med vores universiteter og forskere har betrådt i årtier. Nemlig konstant søge fremskridt og yderligere forædling af vores fødevareindustri, så vi til stadighed kan levere madvarer af den bedste kvalitet, med et lavere og lavere klimaaftryk og en fortsat fokus på en høj dyrevelfærd.

Store negative konsekvenser

Gør vi det, og fortsætter vi af den vej, uden ekstreme eksperimenter, som den socialisme som Enhedslisten altid har været eksponent for, så vil vi fortsat opleve velstand og lykke, ikke kun blandt os i den industrialiserede verden, men også blandt befolkningen i ulandene.

Gør vi modsat Enhedslistens utopiske forslag til politik i hele verden, vil vi opleve hungersnød, fattigdom og ustabilitet. Dette vil bane vejen for endnu større flygtningestrømme og krige. Derfor bør alle fornuftige borgere kun ryste på hovedet ad dette studentikose forslag fra Enhedslisten.

(Indlægget har også været bragt som læserbrev i diverse lokale medier, du kan eksempelvis læse hjemmesideudgaven fra Lokalavisen Norddjurs via linket HER. Skribenten har givet tilladelse til, at teksten gengives på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top