Ny fagkonsulent ansat hos Bæredygtigt Landbrug

Anne Smet Andersen har et indgående kendskab til landbrug og er at finde på BL-kontoret i Taulov fra den 1. december

logo-softshelltoej-logo-bl-3

Anne Smet Andersen er ansat som fagkonsulent i Bæredygtigt Landbrug med første arbejdsdag den 1. december 2022.

Organisatorisk vil den nye BL-medarbejder blive placeret i “rådgivningsafdelingen” med reference til foreningens faglige direktør Jørgen Evald Jensen og med base på kontoret i Taulov.

Den kommende fagkonsulent er uddannet cand. scient. i kemi og eksperimentel biologi og har et indgående kendskab til landbruget fra bl.a. Dalum Landbrugsskole samt et stort netværk af agrarøkonomer, jordbrugsteknologer og landmænd med grønt bevis.

Fra tidligere beskæftigelser som bl.a. lektor, adjunkt, pædagogisk konsulent og naturvidenskabskoordinator på erhvervsgymnasiet Grindsted HTX/HHX, KTI Sisimiut, GUX, Grønland og CPH West/NEXT, HTX har Anne Smet Andersen næsten 10 års erfaring med undervisning i naturvidenskabelige fag på højt niveau, herunder biologi, kemi, biotek, teknik og teknologi samt matematik C (HHX).

“Hun har desuden arbejdet indgående med vandmiljøundersøgelser og udvaskning af næringsstoffer samt flere økotoksikologiske undersøgelser, hvilket jo passer perfekt ind i vores agendaer. Vi glæder os til at byde endnu en kapacitet velkommen på kontoret”, siger Bæredygtigt Landbrugs adm. direktør Steen-Flemming Stevns Elmarlund.

Privat er Anne Smet Andersen bosiddende i Vejle med sin mand og to piger og har et aktivt fritidsliv med hundetræning, skiferier og rideheste på flere niveauer.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top