Svineproducenter inviterer til debatmøde

Danish Crowns ledelse er også repræsenteret, når Danske Svineproducenter på mandag byder indenfor på Bygholm Landbrugsskole

gris2-1000px

Konkurrenceevnen for dansk slagtesvineproduktion.

Så kort og kontant er emnet for et debatmøde, som Danske Svineproducenter inviterer til førstkommende mandag. Her lægger Bygholm Landbrugsskole i Horsens lokaler til et træf med fokus på økonomien i slagtesvineproduktionen.

På mødet vil du kunne møde bl.a. Jeppe Bloch Nielsen og Knud Kjær Knudsen, henholdsvis formand og bestyrelsesmedlem for Danske Svineproducenter, samt Niels Hegelund, Velas, Palle Jakobsen, Agrocom, plus ingen ringere end Danish Crowns øverste chef, Jais Valeur. Sidstnævnte vil tale om Danish Crowns konkurrenceevne.

Også Bæredygtigt Landbrugs medlemmer er hjerteligt velkomne til arrangementet. Tilmelding skal ske på mailen info@danskesvineproducenter.dk, og du kan læse mere om debatmødet – der finder sted fra kl. 14 til 17 – på Danske Svineproducenters hjemmeside HER.

At dømme efter artikler i Effektivt Landbrug bliver der rigeligt at diskutere med Danish Crown-chefen på mandagens møde. De tekster kan du se HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.