Oplagt julegaveidé: Julius udgiver sine bedste tegninger om landbruget

Den landbrugsvenlige avistegner Jens Julius Hansen står bag bogen ”Julius på landet”, der kan købes i butikkerne eller hos forlaget

recipienttegning-julius1000udsnit

Der findes i kongeriget Danmark mindst én avistegner, som aldrig gør grin med landmanden – men som tværtimod tager hans parti og gerne udstiller den forrykte lovregulering, erhvervet dagligt udsættes for.

Jens Julius Hansen, populært kaldet Julius, bidrager med avistegninger i et utal af lokale dagblade spredt ud over hele landet, ligesom han ofte beriger Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside med sine illustrationer.

Nu udgiver han bogen ”Julius på landet”, der over 140 sider viser de bedste af Julius’ tegninger om landbruget i perioden fra 2008 til 2022. Tegneren formår som få andre kunstnere på humoristisk facon at indfange situationer i og omkring landbruget samt livet på landet.

Den nye bog må være en oplagt julegaveidé for landets fødevareproducenter. Den koster 198 kroner og er udgivet i et samarbejde med Landbrugets Kulturfond. ”Julius på landet” kan købes i enhver boghandel eller via forlaget kahrius.dk.

Du kan læse mere om avistegneren Julius i artiklen fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside herunder.

Landbrugsvenlig avistegner får sit eget galleri

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top