Landmand efter nederlag i byretten: Jeg giver ikke op!

Christoffer Steffen Hansen glæder sig i avisen Sjællandske over, at Bæredygtigt Landbrug bakker op om at føre sagen om Skårebækken til landsretten

logo-softshelltoej-logo-bl-3

Landmand Christoffer Steffen Hansen fra Næstved Kommune har ved byretten tabt et slag om manglende oprensning af et vandløb. Men nu anker han til landsretten i forsøget på at få vandet væk fra sine marker.

Det skriver avisen Sjællandske.

”Jeg giver ikke op. Nu går jeg hele vejen, og jeg har noteret mig, at lodsejerne fik medhold i landsretten i sagen om pilerensningsanlæggene i Karrebækstrop, selvom de tabte i byretten. Derfor satser jeg på at vinde i anden omgang, hvor jeg er klar med en lige højre mod statens advokat”, siger Christoffer Steffen Hansen om den såkaldte Skårebækken-sag.

Han vil have erstatning, enten økonomisk eller i form af erstatningsjord, så han kan dyrke sine marker på lige fod med andre landmænd.

I byretten blev han dømt til at betale sagens omkostninger på 69.000 kr., men han står ikke alene. Bæredygtigt Landbrug støtter hans anke til Landsretten, da organisationen finder sagen om manglende afvanding af landmændenes marker for helt principiel.

Hvis du abonnerer på mediet, kan du læse mere i Sjællandskes artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top