Se BL-bestyrelsesmedlem i tv-interview

Thomas Jensen fortæller i TV Vestjylland om Bæredygtigt Landbrugs kamp for den danske landmand og for at få faglighed ind i miljøpolitikken

thomas-5

Bæredygtigt Landbrugs bestyrelsesmedlem Thomas Jensen er blevet så kendt for sine mange læserbreve i aviserne, at TV Vestjylland forleden besluttede sig for at besøge den vestjyske landmand.

I det knap 24 minutter lange interview beretter Thomas Jensen om Bæredygtigt Landbrugs arbejde for at skabe et værdigt liv på landet – ikke mindst når det gælder beskæftigelsen i landdistrikterne, og når det handler om at få faglighed ind i den miljøpolitik, der hver dag stækker dansk fødevareproduktion.

Samtalen med TV Vestjyllands journalist kommer vidt omkring med emner som bl.a. spildevand, CO2-afgift, lavbundsjord – og nødvendigheden af at undervise både lovgivere og offentlighed om eksempelvis landbrugets cirkulære processer.

”Meget af det, vi siger, er biologi på 5. klasses niveau – som politikerne åbenbart har glemt alt om”, som Thomas Jensen formulerer det.

Også ulve-problematikken får et par ord med på vejen af det vestjyske BL-bestyrelsesmedlem. Han har tydeligvis ikke meget tilovers for de byboere, som negligerer udfordringerne med det vilde rovdyr i det jyske:

”Hvis det er så godt med ulve, så synes jeg da også, København skulle have nogle”, smiler han.

Du kan se hele interviewet med Thomas Jensen via linket herunder.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk   

Scroll to Top