”Vi er blevet ført bag lyset i et cover up!”

Oppositionen raser over nye afsløringer i minksagen – hvor både Venstre og Moderaterne nu kommer under massivt pres

mink-1

Den samlede opposition på Christiansborg vil nu give Forsvarets Efterretningstjeneste lovhjemmel til at forsøge at genskabe Mette Frederiksens slettede beskeder fra minksagen.

”Vi er blevet ført bag lyset i et cover up, der fik os alle til at tro, at Mette Frederiksens sms’er ikke kunne genskabes. Ordet skandale er en underdrivelse”, udtaler Det Konservative Folkepartis formand, Søren Pape Poulsen.

Det sker, efter at B.T. tirsdag har afdækket en række notater fra Forsvarets Efterretningstjeneste.

Du kan læse mere i B.T.’s opfølgning HER samt i Landbrugsavisens, Maskinbladets og Effektivt Landbrugs artikler HER, HER og HER. Hvad foreningen Danske Mink synes om de nylige afsløringer, fremgår af Effektivt Landbrugs sidevinkel på historien HER.

Hvis man skal tro de to politiske kommentatorer Michael Kristiansen og Peter Mogensen, er afsløringerne ikke godt nyt for SVM-regeringen, selv om den har flertal. Især Venstre og Moderaterne vil i den kommende tid komme under et gevaldigt pres i sagen, mener Peter Mogensen. Dét kan du – hvis du abonnerer på TV2 Play – se og høre mere om i den nyeste udgave af tv-programmet Tirsdagsanalysen HER.

Der er desuden yderligere om den nyeste udvikling i minkskandalen i teksten fra Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside herunder.

Centrale oplysninger fortiet i minksagen

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Scroll to Top