”Det var en overreaktion, der kostede os erhvervet!”

Tidligere minkavler fortæller i landbrugspressen bl.a. om, hvordan avlerne absolut ikke er blevet forgyldt

minkgaard-high-res

”Desværre kan min revisor dog først til jul se på de beregninger, der skal sikre min erstatning. Jeg kender ikke det beløb, jeg kan få udbetalt, men jeg bliver altså ikke forgyldt, som nogle folk påstår. Jeg har haft rigtig mange omkostninger, siden mine mink blev slået ned. Bare revisorer og advokater, der skal have betaling for at hjælpe med sagsbehandlingen, koster mere, end de fleste tror. Og jeg må bruge en del penge på at bygge min nye tilværelse op, uden at jeg har fået noget som helst i erstatning”.

Sådan siger Louise Sander – tidligere minkavler fra Langeland – i et interview med Landbrugsavisen.

Her kommer hun også ind på det, der med garanti stadig optager mange af hendes nu tidligere kolleger i branchen: Hvorfor bliver der ikke placeret et ansvar hos dem, der tog beslutningen?

”Der er jo ingen, der taler om cluster 5 i dag. Jeg kunne godt have fortsat. Det var en overreaktion, der kostede os erhvervet”, lyder det fra Louise Sander.

Hele interviewet med den tidligere minkavler gemmer sig bag linket HER.

Som bekendt eksisterer der nu kun én mulighed for at stille myndighederne til ansvar i skandalen omkring de ulovlige minkaflivninger, nemlig Bæredygtigt Landbrugs stævning mod den danske stat. Du kan læse mere om den kommende retssag i BL-bestyrelsesmedlem Hans Henrik Pørksens læserbrev herunder.

Retsopgøret om minkskandalen er først lige begyndt

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Scroll to Top