Husk tilmelding til vandløbskonferencen på onsdag

Afvanding kan sagtens gå hånd i hånd med natur og miljø, lyder det fra arrangørerne Bæredygtigt Landbrug og Danske Vandløb forud for mødet i Fredericia

Fra Aarhus

Der er fokus på både oplysning og debat, når Bæredygtigt Landbrug i samarbejde med Danske Vandløb inviterer til vandløbskonference i Fredericia på onsdag den 22. november.

”Vi glæder os til at byde indenfor i det lokale messecenter, hvor både landmænd, myndighedsrepræsentanter og andre interessenter er velkomne”, fortæller Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz, som bliver moderator på konferencen.

”Megen vandløbsdebat handler om hensynet til naturen eller miljøforhold i øvrigt, uden at lodsejernes vinkel er tilstrækkeligt respekteret. Vi vil gerne sætte lup på afvandingsevnen – og vel at mærke vise, at den skam sagtens kan gå hånd i hånd med natur og miljø”, tilføjer han.

Udover Bæredygtigt Landbrugs chefjurist deltager bl.a. formand Helge Danneskiold-Samsøe fra Danske Vandløb samt Miljøstyrelsens kontorchefer Peter Kaarup og Jane Hansen, professorerne Peter Pagh og Torben Larsen samt ph.d. i jura, lektor Lasse Baaner, i konferencen. Her vil man bl.a. kunne blive klogere på henholdsvis Danmarks og EU’s roller i relation til klimatilpasning, Miljøstyrelsens og kommunernes ansvarsområder indenfor vandløb samt betydningen af de forskellige regulativtyper. Der begyndes kl. 9.30 med afslutning omkring kl. 16.30.

Tilmelding foregår via hjemmesiden https://blb.safeticket.dk/vand2023.

(Ovenstående er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen, du kan bl.a. se Effektivt Landbrugs vinkel på nyheden i artiklen HER).

Af Anne-Marie Glistrup amg@blb.dk

Scroll to Top