Glædelig jul fra Bæredygtigt Landbrug

2023 har for Bæredygtigt Landbrug været et særdeles aktivt år, hvor vi igen er blevet anerkendt mange steder for vores stædige fastholden i, at faglighed skal være grundlaget for regler og indgriben.

Julehilsen 15x15_bredformat[61]

2023 har for Bæredygtigt Landbrug været et særdeles aktivt år, hvor vi igen er blevet anerkendt mange steder for vores stædige fastholden i, at faglighed skal være grundlaget for regler og indgriben. Det ses bl.a. på den modtagelse vores Klimavision har fået. Det kunne ses på vores Vandløbskonference. Det har været et år, hvor vi igen har kæmpet medlemmernes sag. Det er vores kerneopgave.

2023 har også været et år hvor vi har haft fuld fart på den forretningsmæssige side af foreningen – for at udvikle nogle redskaber til gavn for jer medlemmer. Det gælder bl.a. den enkle og dækkende form for ESG-rapportering, der nu også bliver fuldt digitaliseret i 2024. Farten fortsætter til næste år. Det lover vi.

Med billedet af vores bestyrelse og ansatte –

Ønsker Bæredygtigt Landbrug alle glædelig Jul og Godt Nytår

Peter Kiær                   Kim Koch

Formand                      Direktør

Scroll to Top