Kom forbi: Bæredygtigt Landbrug klar til at tale klima på NutriFair

Første dag er godt i gang på NutriFair, hvor Bæredygtigt Landbrug står klar til at tale om blandt andet deres Klimavision 2030. På standen kan man tale med bestyrelse og personale over en friskbrygget kop kaffe. Kom bare!

IMG_7331

Onsdag morgen slog dørene op til NutriFair og de mange udstillere har fundet sig godt til rette på messen, hvor også Bæredygtigt Landbrug gør sig bemærket med en stor globus og en bunke af organisationens egen Klimavision 2030.

– Vi er på messen for at være synlige over for vores medlemmer og for de landmænd, som vi servicerer, siger Kim Koch, som er direktør for Bæredygtigt Landbrug.

Organisationen er på vej i en mere kommerciel retning, og derfor er det særligt vigtigt at være synlige og gå i dialog med medlemmerne. Desuden præsenterer Bæredygtigt Landbrug også en række tiltag, som de tilbyder.

– Vi er på vej med rådgivning på mange af de landbrugsfaglige områder så som ESG-ledelsesrapport, CarbonSpace, grundvand, miljøret og høringer med videre, siger Kim Koch.

På årets NutriFair 2024 er der særligt fokus på energi- og klimadagsordenen. Det har Bæredygtigt Landbrug taget med sig på sin stand, hvor en kæmpe globus er med til at sætte rammen for messedagene. På standen vil organisationen Klimaversion 2030 være centrum for idéer til, hvordan landmænd kan styrke deres klimainitiativer.

– Omdrejningspunktet er vores klimaversion, som vi gerne vil have, at folk tager med hjem og nærlæser, siger Peter Rosendal, som er bestyrelsesmedlem hos Bæredygtigt Landbrug.

Samtale uden bagkant
Peter Rosendal er en af dem, som besøgende kan få sig en snak med på NutriFair, hvor Bæredygtigt Landbrug holder til på stand A-1266.

– Det er altid rart at tale med en masse om noget, som er oppe i tiden. Snakken går blandt andet på ESG, som er noget af det, folk kommer og spørger til, hvortil vi kan svare, at vores ESG er mere virkelighedsnær end andres, fortæller Peter Rosendal.

Det er både Bæredygtigt Landbrugs bestyrelsesmedlemmer og personale, som står klar til at bladre Klimaversion 2030 igennem sammen med de nysgerrige. Desuden er NutriFair en god anledning til at møde medlemmerne.

– Vi får altid en god kontakt til de medlemmer, der kommer forbi. Det er dejligt at møde dem på en mere uformel måde i stedet for til et møde. Her kan man indlede en samtale uden bagkant, siger Peter Rosendal.

Torsdag den 18. januar er Bæredygtigt Landbrug vært for Nytårskur for deres medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top