NutriFair 2024 

Landbrugsmessen NutriFair afholdes i messe C i Fredericia den 17. og 18. januar. Bæredygtigt Landbrug har stand på messen begge dage, hvor du kan møde bestyrelse og medarbejdere. Medlemsmøde afholdes den 18. januar. 

nutrifair3

Fagmessen NutriFair afholdes i Messe C i Fredericia onsdag den 17. og torsdag den 18. januar 2024 begge dage kl. 09.00 til 17.00. Der er gratis adgang for fagfolk, når man registrerer sig på linket https://www.nutrifair.dk/for-besoegende/ eller ved indgangen.  

Messen har over 220 udstillere og adskillige indlæg og foredrag, der fokuserer på fremtidens landbrug. 

NutriFair 2024 har specielt fokus på energi- og klimadagsordenen. Således også på Bæredygtigt Landbrugs stand, hvor Klimavision 2030 vil være i centrum med ideer til, hvordan landmanden kan styrke sine klimainitiativer. 

Torsdag den 18. afholder Bæredygtigt Landbrug medlemsmøde på førstesalen i Messe C. Her er der også fokus på Klima.  

Efter velkomst ved formand Peter Kiær fortæller faglig direktør Jørgen Evald Jensen og faglig ekspert Anne Smet Andersen om Klimavisionen fra Bæredygtigt Landbrug.  

Derefter fortæller direktør Hans Vigen og Kunderådgiver Benjamin Høegh begge fra Agrocura hvordan landmanden kan passe på sine værdier i den grønne omstilling. 

Vel mødt på NutriFair og til medlemsmøde hos Bæredygtigt Landbrug.  

Scroll to Top