Salen er fyldt: 400 medlemmer og gæster klar til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling 

Medlemmerne og andre gæster er mødt talstærkt op til den årlige generalforsamling hos Bæredygtigt Landbrug. Efter frokosten er blevet indtaget, går professor Michael Svarer på scenen, hvor han uddyber arbejdet med en grøn skattereform på landbruget 

IMG_9968

Det summer ved langbordene på Bæredygtigt Landbrugs ordinære generalforsamling på Bygholm Landbrugsskole i Horsens, hvor der er pyntet med vores Klimavision – vores bud på, at vi kan nå klimamålene i 2030 uden en CO2-afgift.  

Når de mange fremmødte har indtaget frokosten, går økonomiprofessor Michael Svarer, som i sidste uge fremlagde sine anbefalinger til en klimaafgift på landbruget, på scenen. Her vil han dykke ned i rapporten samt tale om resultater og konsekvenser.  

Foruden generalforsamlingen med formandens beretning, regn og valg fyldes eftermiddagen med en række faglige indlæg fra Bæredygtigt Landbrugs medarbejdere. Der er selvfølgelig også rig mulighed for debat.  

Også pressebordet er godt fyldt med medier, som dækker dagens arrangement.  

Scroll to Top