Farmbrella klar med rådgivning:  Vi mærker allerede stor efterspørgsel

Et nyt team af miljørådgivere har nu haft første arbejdsdag i Farmbrella, hvor de udfører miljørådgivning på et højt fagligt niveau til dansk landbrug

IMG_2388

Der er fuld gang i udviklingen og opbygningen af Farmbrellas nyeste skud: miljørådgivning, efter Bæredygtigt Landbrug købte aktiverne i december. Teamet af miljørådgivere har netop haft første arbejdsdag i Farmbrella, som blandt andet tilbyder miljørådgivning til landbruget på en række områder som husdyrbrug, landzonesager og klimaberegninger.

– Vi har strategisk besluttet, at vi i Bæredygtigt Landbrug gennem Farmbrella vil tilbyde rådgivning på udvalgte og specialiserede områder som ESG, miljørådgivning, natur og biodiversitet samt juridisk rådgivning. Nu har vi fået ansat de første miljørådgivere med mange års erfaring inden for området, så det er et stærkt hold, vi begynder med. Vi ser et stort potentiale i miljørådgivning, og vi mærker allerede stor efterspørgsel fra vores medlemmer samt øvrige kunder, siger administrerende direktør, Kim Koch.

Tina Madsen bliver faglig leder i afdelingen i den nyåbnede base i Nørresundby. Hun kommer med over 21 års erfaring inden for miljørådgivning til landbrug.

– Vi er indtil videre tre højt engageret rådgivere, som bruger hinanden på daglig basis. Vi har stærke kompetencer, en bred faglig ekspertise og mange års erfaring inden for området. Og så har vi hjerter, som banker for dansk landbrug – vi arbejder for og med landbruget, siger Tina Madsen.

De to andre rådgivere er Anders Christensen og Kristina Rasmussen, som er med til at efterkomme efterspørgslen inden for miljørådgivning.

– Vi sparrer med hinanden og vender hver en sten, for miljøgodkendelse er mange ting. Vi komplementerer hinanden godt, og det sikrer, at landmændene får den rigtige godkendelse, som ikke kun virker på papiret. Vi sikrer, at vi kommer hele vejen rundt, siger Tina Madsen.

Selv om miljørådgiverne har kontor i det nordjyske, dækker Farmbrella sammen med Bæredygtigt Landbrug hele landet med rådgivning, og holdet af miljørådgivere har da også erfaring med at udarbejde godkendelser i hele Jylland og på Fyn.

– Vi går efter at blive den førende samarbejdspartner på markedet. Vi arbejder derfor henimod, at der kommer nye kollegaer med kompetencer, som komplementerer dem, vi har i forvejen, siger Tina Madsen.

For yderligere information

Kim Koch, administrerende direktør, 5363 2464

Tina Madsen, faglig leder, 3139 1347

Scroll to Top