Se alle PowerPoints fra Bæredygtigt Landbrugs sommermøder

Her kan du se eller gense de skriftlige input, som indlægsholderne havde med til sidste uges sommermøder

Sønderby

Advokat Hans Sønderby Christensen berettede om aktuelle retsopgør. Chefjurist Nikolaj Schulz om Vejle Ådal-sagen samt ammoniak-problemer. Direktør Hans Aarestrup om en aktuel spørgeskemaundersøgelse til medlemmerne. Faglig direktør Jørgen Evald Jensen om vandplaner samt fosforregulering. Denne artikels forfatter om presse- og kommunikationsindsatsen.

Jo, der var nok at se og høre på, da Bæredygtigt Landbrug i sidste uge arrangerede sommermøder i både Løkken, Fredericia og Stubbekøbing – på det sidste af møderne bidrog Allan Holm Nielsen fra tænketanken Growz ligeledes om sin kamp for landbruget på især de sociale medier.

Herunder kan du se eller gense de PowerPoints, indlægsholderne havde med til sommermøderne.

Hans Sønderbys input kan ses HER.

Nikolaj Schulz’ HER.

Hans Aarestrups HER.

Jørgen Evald Jensens HER.

Kommunikationschefens HER.

Og Allan Holm Nielsens HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top