Kære skolelærere: Drop øko-anbefalingen til jeres elever!

Stifteren af foreningen Verdens Bedste Fødevarer giver en opsang, efter at hans datter i skolen er blevet belært om ”gift fra landbruget”

beet2-1000x400

”Mine unger kommer fra skole med troen, at økologi er det rette valg. Please, kære lærer: Drop økoanbefalingen og lær dem i stedet at spørge kritisk til al information!”

Sådan lyder det fra Felix Stark – stifter af og talsmand for foreningen Verdens Bedste Fødevarer – efter at hans datter forleden kom hjem fra skole. Her havde hun hørt, at gift fra landbruget ødelægger grundvandet, og at økologisk produktion er det, der kan redde det.

En anden ung pige – 15-årige Caroline Værlund Rasmussen, der netop har været i erhvervspraktik hos Bæredygtigt Landbrug – har haft lignende erfaringer med sine lærere i skolen. Det kan du læse om i indlægget HER.

Hele Felix Starks kommentar kan du læse via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

2 kommentarer til “Kære skolelærere: Drop øko-anbefalingen til jeres elever!”

  1. Det er meget meget meget smart at bruge børn i den krig konventionelt landbrug fører mod alle dem der har en anden mening om landbrug og fødevare end de kære sublime ledere i BL m.v.
    Det gode ved Felix Stark og hans reklamesider for konventionelt landbrug er at nu giver han ikke længere læserne mulighed for kommentarer. For er der noget der har hidset ham op tidligere så er det kommentarer med et andet syn på konventionelt landbrug end det glansbillede han gerne vil tegne.
    Faktum: Verdens bedste fødevare er ikke konventionelle produkter med lidt mindre sprøjtegift end importerede, det er de giftfri. Hvor svært kan det være!

    1. Felix Bekkersgaard Stark

      Kære Tvendager – jeg har via mail fortalt dig om årsagerne til, at der ikke er mulighed for kommentarer via VBF hjemmeside. Det er i hvert fald stensikkert, at det ikke skyldes manglende debatlyst. Du er altid velkommen til at kommentere og debattere via facebook, LinkedIn eller twitter. Eller send mig et debatindlæg pr. mail, hvis du ikke er på sociale medier. Men lad venligst være med at lyve om ting, du er blevet oplyst om. Mvh Felix

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top