NutriFair slår rekorden i 2020 – og BL er selvfølgelig med igen!

Bæredygtigt Landbrugs direktør opfordrer alle landmænd til at bakke op om kampen for bedre rammevilkår – i første omgang kan man få en uforpligtende snak på messen i Fredericia

messe2

Om blot et par uger er det igen tid til husdyrproducenternes og primærlandmændenes årlige messe i Fredericia.

Den 9. udgave af NutriFair finder sted i dagene onsdag den 15. og torsdag den 16. januar – og Bæredygtigt Landbrug er naturligvis traditionen tro til stede med både en stand og et temamøde:

Et mekka for de selvstændige landmænd

”Vi vil selvfølgelig være dér, hvor landbrugets beslutningstagere møder de toneangivende leverandører. Bæredygtigt Landbrug er primærlandbrugets fagforening, og det passer os rigtig godt at benytte NutriFair til at få os en god snak med den enkelte landmand. Det er hovedsageligt ejerne af bedrifterne, som kommer på NutriFair – og det er netop dem, vi hovedsageligt henvender os til”, forklarer Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

Han opfordrer alle BL’s medlemmer til at bakke op om den centralt beliggende messe og eventuelt medbringe både familie, ansatte og elever. Han håber dog også, at ikke-medlemmer kigger forbi Bæredygtigt Landbrugs stand:

Vær med i kampen

”Jo flere vi er – desto stærkere står vi i kampen for bedre rammevilkår i dansk landbrug. Derfor håber vi selvfølgelig på og plejer også at have succes med at kunne øge vores medlemstal på messen. Men man skal absolut ikke føle sig forpligtet til noget som helst ved at kigge forbi standen. Vi er klar til en helt uforpligtende snak – og vil eksempelvis gerne høre den enkelte landmand, hvordan han eller hun ser på landbrugets aktuelle udfordringer, og hvad holdningen er til det arbejde, vi udfører i det daglige”, siger Hans Aarestrup.

Bæredygtigt Landbrug arrangerer temamødet ”Målinger fremfor modeller – Oprensning fremfor oversvømmelser” i messehallernes lokale K1 torsdag den 16. januar kl. 13 – med mulighed for en sandwich samt øl eller vand allerede kl. 12.30. Dét møde kan du læse mere om i artiklen HER. Men på begge messedage – altså både onsdag den 15. og torsdag den 16. januar – kan man i tidsrummet fra kl. 9 til 17 møde Bæredygtigt Landbrug på stand A-1260.

Tidligt fyldt op med udstillere

Der bliver endnu engang sat nye standarder og ny rekord ved den kommende udgave af NutriFair:

”Vi har aldrig tidligere set, at vi på et så tidligt tidspunkt kunne melde om en fyldt standplan og så mange udstillere. Det glæder os, at vi kan levere en specialmesse i denne skala, som både landmænd og virksomheder prioriterer at besøge. Nu kan 15.-16. januar ikke komme hurtigt nok”, siger Morten Ihlow, der som projekt- og salgschef har stået for kontakten til udstillerne.

Fokus på klima

NutriFairs projektleder Jørgen Kronborg fortæller, at man denne gang har fokuseret på at tilbyde et konferenceprogram med inspirerende oplæg og oplægsholdere, der taler direkte ind i branchens aktuelle temaer:

”Det er for os essentielt at give de besøgende viden og inspiration, de aktivt kan bruge i deres dagligdag på bedriften. Vi har for eksempel fyldt onsdag ud med fagspecifikke indlæg, mens torsdag er afsat til at handle om klima samt give nogle bud på, hvordan fremtidens landbrug aktivt skal tackle bæredygtighed og klimaudfordringer”, siger Jørgen Kronborg.

Derudover vil der igen være et område i hal D dedikeret til bioenergi og biogas. Området har sin egen scene med fokus på landbrug og bioenergi samt bioenergi til samfundet. Som noget nyt i 2020 vil besøgende også kunne aflægge visit i et lille område med fokus på jagt.

Godt og vel 270 udstillere

NutriFair byder denne gang på to fulde haller med udstillere. Sidste gang var der 257 udstillere, mens tallet ved 2020-udgaven af messen er flere end 270 af slagsen.

Læs mere på www.nutrifair.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top