Dansk Folkeparti kræver svar fra fødevareminister om nidkær kontrol

Folketingsmedlem Hans Kristian Skibby vil have Rasmus Prehn til at forholde sig til historie om forfulgt landmand

christiansborg-i-fuld-figur1000

Landbrugsavisen – og Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside – fortalte forleden om landmand Lars Børgesen, som har valgt at stoppe som svineproducent, fordi kontrollanterne så på skemaer og paragraffer fremfor på faglighed.

Nu er Dansk Folkepartis folketingsmedlem Hans Kristian Skibby gået ind i sagen – med spørgsmål til fødevareminister Rasmus Prehn (S). Om myndighedernes åbenbart ret nidkære kontrol lyder det fra Skibby:

”Jeg er helt sikker på, at de gør det rigtig godt, men der er bare nogen, der tilsyneladende ikke har forstået, at man skal bruge skærpelserne efter, hvor grov en karakter de forskellige overtrædelser har”, siger han til den regionale tv-station TV Midtvest.

Du kan læse den oprindelige historie via linket HER samt om det nye i sagen via tv-stationens hjemmeside HER, Landbrugsavisens omtale HER plus vinklingen hos AgriWatch HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top