Jægere er tilfredse med udsættelse af ny hjortepolitik

Det juridiske aspekt har været afgørende for regeringens beslutning, lyder det fra Dansk Land- og Strandjagt – der har opbakning fra Bæredygtigt Landbrug

dommerhammer

Arealbegrænsning og samforvaltning af kronvildt var ikke med, da regeringens lovprogram for folketingsåret 2021-2022 forleden udkom. Den nye jagt- og vildtforvaltningslov er således udsat, og det sker til stor glæde for jægerne i Danmark.

Hos Dansk Land- og Strandjagt formoder man helt klart, at den indsamling, som jægerne foretog til advokatundersøgelse af, om arealkrav er grundlovsstridigt, har været med til, at der skal ses med friske øjne på sagen.

”Vi hilser udsættelsen velkommen”, skriver foreningens landsformand (og medlem af Bæredygtigt Landbrug) Knud Marrebæk i en kommentar på www.netnatur.dk.

Du kan se hele Knud Marrebæks skriv via linket HER.

Bæredygtigt Landbrug har hele vejen igennem bakket jægerne op i kampen mod de nye arealkrav på hjortejagt – ikke mindst med henvisning til de enkelte lodsejeres grundlovssikrede ejendomsret. Dét kan du blive klogere på i artiklerne HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top