NutriFair springer 2023 over

Først i januar 2024 vil du igen kunne møde bl.a. Bæredygtigt Landbrugs stand på den store landbrugsmesse i Fredericia

messe2

Den store landbrugsmesse NutriFair afvikles først igen i dagene 17. og 18. januar 2024. Det meddeler arrangørerne i en pressemeddelelse.

Både messecentret – kaldet Messe C Fredericia – og komitéen bag messen har været i løbende dialog med repræsentanter for alle grene af branchen og har som følge af snakken besluttet at springe 2023 over. Den seneste messe fandt da også sted så sent som i maj i år – og bød i øvrigt på et lavere besøgstal end normalt, bl.a. på grund af terminen, det gode vejr og ikke mindst den anspændte markedssituation.

I januar 2023 vil man i stedet arrangere et netværksseminar med det, Messe C kalder ”faglige samtaler”.

Du kan læse mere i Maskinbladets artikel HER, i Effektivt Landbrugs tekst HER samt i Landbrugsavisens omtale HER.

Med beslutningen varer det altså godt og vel halvandet år, inden Bæredygtigt Landbrug igen – traditionen tro – stiller med en stand samt arrangerer et infomøde i forbindelse med den store landbrugsmesse i Fredericia. Om BL’s engagement i 2022-udgaven af NutriFair kan du læse mere i artiklerne HER og HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top