Hør mere om Bæredygtigt Landbrugs ESG-værktøj i næste uge

Projektchef Kim Koch fortæller på Farmbrellas netværksdag om BL’s tilgang til bæredygtigheds-rapporteringen

gen-kim

Landbrugsnetværket Farmbrella arrangerer netværksdag torsdag den 11. maj – og her er Bæredygtigt Landbrugs ESG-skabelon i centrum.

BL’s projektchef Kim Koch præsenterer således foreningens ESG-værktøj på mødet, ligesom han lægger op til en debat om tilgangen til bæredygtigheds-rapporteringen og de øvrige rapporteringskrav, der rammer især små og mellemstore virksomheder. ESG – der kort fortalt går på virksomhedernes påvirkning af miljøet og samfundet samt deres ledelsespraksis – er ikke Bæredygtigt Landbrugs opfindelse men et i fremtiden ufravigeligt krav målrettet erhvervslivet i den grønne sektor. BL har derfor valgt at tilbyde sine medlemmer en gratis skabelon til udfærdigelse af arbejdet, hvor eksempelvis både plusser og minusser i bedriftens klimaregnskab indgår.

Efter Kim Kochs oplæg byder netværksdagen på en workshop ledet af selvsamme projektchef, hvor man kan lære mere om implementeringen af ESG.

Farmbrella Groups netværksdag næste torsdag finder sted hos Agro Food Park i Aarhus, og det sker i tidsrummet fra kl. 9.30 til 14.00.

Du kan læse mere om – og tilmelde dig – arrangementet via linket HER.

Læs desuden mere om Bæredygtigt Landbrugs tilgang til ESG via læserbrevet herunder.

Bæredygtigt Landbrug gør ESG-arbejdet overskueligt

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top