Frygt for mangedobling af ulve

”Jeg synes allerede, at med de ulve, der er her nu, har vi alt for mange angreb”, lyder bekymringen

Får 1

Der er plads til 210 ulve i Danmark, konkluderer en ny undersøgelse. Men dét facit fra Aarhus Universitet – der har regnet på tallene for Miljøstyrelsen – giver næppe pluspoints hos de mange husdyrbrugere i Danmark.

”Det er et voldsomt højt tal, det må jeg sige”, lyder det da også fra fåreavler Torben Kousgaard i Jyllands-Posten.

”Jeg synes allerede, at med de ulve, der er her nu, har vi alt for mange angreb. Jeg er selv fascineret af ulve som dyr, men hvis vi ikke kan tackle de mange angreb nu, så ved jeg ikke, hvor mange jeg synes, vi skal have plads til”, forklarer han.

Hvis du abonnerer på Jyllands-Posten, findes artiklen i fuld længde online, og ellers beskæftiger Maskinbladet sig også med nyheden.

Hvad Bæredygtigt Landbrug synes om ulve i landbrugslandet, er ingen hemmelighed – herunder kan du se et indspark til debatten fra et af foreningens aktive medlemmer.

Skal vi have smadret vores levebrød og gøres til nervevrag, fordi andre ønsker ulve i Danmark?

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Scroll to Top